SD4839P Dock Promo

SD4839P Dock Promo

9-i-1-design med fyra USB-portar

Universell Windows-kompatibilitet

Lära sig mer

Skip to Content Skip to footer
To see content specific to your location, return to the country or region that matches your location.

Förslag

  • Inga förslag

Site Pages

Chevron Icon

Kensington DockWorks™

Få bästa möjliga anslutning, prestanda och säkerhet för din Kensington-dockningsstation med den kostnadsfria programvaran DockWorks™.

Är din dockningsstation smart?

Även om du är ansluten via en Ethernet-kabel när enheten sitter i dockningsstationen kanske du fortfarande är ansluten till ett långsammare WiFi, om det inte har kopplats från manuellt.

Tills nu.

Endast Kensington DockWorks™-programvaran säkerställer bästa anslutning, prestanda och säkerhet för din Kensington-dockningsstation. Smidigt, enkelt, pålitligt och gratis.

På Kensington uppmuntrar vi nämligen er att ge oss återkoppling. Det hjälper oss att skapa produkter och lösningar som är precis rätt för era behov. DockWorks är ett resultat av den återkopplingen. 

Trådlös automatisk brytare

Den vet när den ska ansluta till LAN och när den ska ansluta till WiFi.

MAC-adress-ID, genomgång och återställning

Speglar datorns MAC-ID, för bättre nätverkssynlighet. Återställs automatiskt när datorn tas ur dockningsstationen, vilket förhindrar att nästa användare använder föregående MAC-ID. Perfekt för arbetsplatser med flera användare.

Övervakning av enhetsanslutning

Ger IT-administratörer en högre säkerhetsnivå och kontroll över nätverket genom att låta dem se vad som är anslutet till varje användares dockningsstation. Extra viktigt på flexibla skrivbordsplatser och i BYOD-miljöer.

Utformat utifrån återkoppling från kunderna

Ni berättade vad ni ville ha och vi levererade. Vi vill gärna få återkoppling från er, så att vi kan fortsätta bli bättre. Kontakta oss via e-post på contact@kensington.com.

Ladda ner DockWorks för Windows (slutanvändare)

 Windows-kompatibilitet
Windows 7/10 (32/64) eller Windows 11

Ladda ner DockWorks för macOS (slutanvändare)

 Mac-kompatibilitet
macOS 10.12 eller senare

 

För macOS-användare som kör DockWorks med SD2000P, ladda ner den senaste MAC OS 10.6 till 10.13 Realtek Ethernet-drivrutinen.

Fyll i formuläret nedan för att ladda ner DockWorks för IT-administratörer (Windows och macOS):

Jag har läst och förstår personuppgiftspolicyn [länk] och ger Kensington tillstånd att eventuellt kontakta mig om återkoppling om min(a) upplevelse(r) med deras produkter och/eller tjänster.

Multiple or single choice
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Vi finns här för dig!

Få support